Menu
Menu

Başkan Kaplan’dan Özcan’a hayırlı olsun mesajı

Yazdır / Tarih: 2022-11-23
Başkan Kaplan’dan Özcan’a hayırlı olsun mesajı

Başkan Kaplan’dan Özcan’a hayırlı olsun mesajı
  
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İYİ Parti'den Nazilli Belediye Başkanı olarak seçilen Kürşat Engin Özcan’ın partisinden istifa ederek AK Parti saflarına katılmasının ardından hayırlı olsun mesajı paylaşarak “Nazilli'mize ve Aydın'ımıza hayırlı olsun” dedi.  

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ve partililere "Temenni ederiz ki İYİ Parti 6'lı masayı terk ederek yerli ve milli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir" ifadesinin sonra İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan partisinden istifa ederek AK Parti saflarına katılmasının ardından Rozeti Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından grup toplantısında takıldı. Özcan ile birlikte CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin de AK Parti saflarına geçti.

Başkan Kaplan, AK Parti saflarına geçen Özcan ve Ertekin’e yaptığı paylaşım ile hayırlı olsun dileklerini ileterek, “AK Partiye katılan Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan ile CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ertekin'e katılım rozetleri Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı. AK davaya katılarak kutlu yolda yürümeye başlayan ve davamıza güç veren Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'a ve Mustafa Ertekin’e "Hoş Geldiniz" diyorum. Nazilli'mize ve Aydın'ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler