12. Koçarlı Çam Fıstığı Festivali

Yazdır / Tarih: 2021-05-19
12. Koçarlı Çam Fıstığı Festivali

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Koçarlı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Geleneksel 12. Koçarlı Çam Fıstığı Festivali’nin hazırlıkları tamamlandı.

19- 20- 21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan Çam Fıstığı Festivali’nde Oğuz Yılmaz, Petek Dinçöz ve Grup Zakkum sahne alacak.

Festivalin birinci günü, Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan festival saat: 15.00’de Grup Zakkum’un sahne almasıyla devam edecek.

19 Mayıs Özel Bisiklet turunun ardından Mehter Takımı eşliğinde havai fişek ve fener alayı gösterileri ile birinci gün son bulacak.

Festivalin ikinci gününü Petek Dinçöz sahne alacak.

Son gün katılımcılar sanatçı Oğuz Yılmaz’ın konseri ile coşku dolu bir festival geçirecek.

Müzik severlere duyurulur.

Diğer Festivaller